Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Yachtcharter en jachthaven De Drait Woudsend

Woudsend

Yachtcharter De Drait bevindt zich in Friesland op twee locaties, in Woudsend en in Drachten. De Drait heeft een ruim aanbod aan motorboten en houseboten. Met een capaciteit varierend van 2 tot 12 personen zijn onze motorjachten en houseboten geschikt voor iedere familie of vriendengroep.

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 7 foto's

Ben je een echte watersportfan of ben je misschien opzoek naar een manier om Friesland te ontdekken vanaf het water? Dan ben je bij Yachtcharter De Drait aan het juiste adres. Yachtcharter De Drait heeft een ruim aanbod aan verschillende modellen motorboten en houseboten. Op onze locatie in Woudsend worden momenteel 19 boten verhuurd en in Drachten ruim 40 boten. En wist je dat al onze boten vaarbewijs vrij zijn? Kijk op onze website voor ons actuele aanbod en de beschikbaarheid. Heb je vragen of hulp nodig bij je aanvraag? Neem dan contact met ons op via contact@dedrait.com 

Onze boten zijn compleet ingericht en hebben uitstekende vaareigenschappen. Alle motorboten zijn voorzien van een boeg- en hekschroef, waardoor het zowel voor een ervaren schipper maar ook voor een beginnende bootvaarder gemakkelijk te bevaren is. Heb je geen of slechts een beetje ervaring? Boek dan onze schippertraining. Dit is een 1 uur durende training (langer mogelijk op aanvraag) voorafgaand aan de boeking waarbij u onder begeleiding van een schipper het water op gaat om de fijne kneepjes van het bootvaren te oefenen. Hierna kun je vertrouwd op pad gaan en genieten van uw vakantie met de boot.

Laat je compleet ontzorgen en boek ook het beddengoed en de handdoeken erbij, zodat je dit zelf niet hoeft mee te nemen. Daarnaast kun je ook een SUP-board, fietsen of een bijboot bijboeken om je vaarvakantie nog completer te maken. Honden zijn ook toegestaan op onze boten (tegen meerprijs).

Ontdek al het moois wat Friesland te bieden heeft vanaf het water. Woudsend ligt centraal in het Friese merengebied met het Heegermeer om de hoek. Op slechts 1,5 vaartijd ben je al op het Sneekermeer. Wil je graag een vaartocht maken over het IJsselmeer? Ook dat is mogelijk, indien je in het bezit bent van de vaarbewijzen en voldoende ervaring. Op slechts 2 uur varen vanaf Woudsend ben je al bij het IJsselmeer. 

Yachtcharter De Drait is nu het hele jaar geopend! Ook in onze jachthavens in Drachten en Woudsend kun je het hele jaar aanleggen als passant. Onze jachthavens zijn voorzien van walstroomaansluitingen, watertappunten, vuilwaterstation, GTL-tankstation en een toiletgebouw. Bel +31512513276 om je aan te melden als passant. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Yachtcharter en jachthaven De Drait Woudsend

Yachtcharter De Drait Woudsend
De Zwaan 20
8551 RK Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten