Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

de Markestee - de Markestee

Blesdijke

Huisdiervriendelijk chalet dichtbij De Weerribben Wieden en De Rottige Meente

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 10 foto's

Voel je direct thuis in één van de chalets op de Markestee. Met een vaste luifel en terras, toegankelijk via openslaande tuindeuren, biedt de accommodatie volop ruimte. Er zijn drie slaapkamers beschikbaar: één met een tweepersoonsbed, één met twee eenpersoonsbedden, en een derde kamer met een stapelbed.

Ligging
De Markestee is een verblijfsaccommodatie op de grens tussen Friesland en Overijssel en ligt vlakbij het natuurgebied de Weerribben en De Rottige Meente. Het dorp Oldemarkt (in Overijssel) is gelegen op 1,5 kilometer afstand, hier vind je onder andere een supermarkt, bakkerij, slager, drogist en kleding. Lemmer is met de auto bereikbaar in een half uur en de Elfsteden-stadjes Sloten en Sneek zijn beide binnen drie kwartier te bereiken. Het Nationaal Park de Weerribben is eveneens binnen 15 minuten te bereiken. Op 20 minuten vind u 'De koloniën van Weldadigheid' uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed en Pantropica (voorheen de orchideeënhoeve), beide een aanrader om te bezoeken. Vanaf onze locatie bereikt u binnen 25 kilometer drie provincies, genoeg keuze om u te vermaken ongeacht het weertype!

Belangrijk om te weten
De chalets zijn niet rechtstreeks met de auto bereikbaar. Voor het vervoeren van je bagage staat een bolderkar ter beschikking. De afstand van de parkeerplaats tot aan de chalet is ongeveer 100 meter.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je de Markestee - de Markestee

Markeweg 132
8398 GS Blesdijke
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten