Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Eéndaagse Wim Hof Retreat Friesland

Pean, Nes-Akkrum

Wim Hof ééndaagse retreat biedt een unieke combinatie van ademhaling, koude blootstelling en mindsettraining. Ervaar hoe je lichaam en geest sterker worden terwijl je jezelf uitdaagt in een serene omgeving. Ontdek je innerlijke kracht en ga met nieuwe energie naar huis.

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 5 foto's

Ontdek de kracht van ademhaling, koude blootstelling en mindset tijdens de Wim Hof ééndaagse retreat. Deze unieke ervaring geeft je de tools om je fysieke en mentale grenzen te verleggen. In een veilige, rustgevende omgeving leer je de Wim Hof Methode toepassen, zodat je sterker en energieker de dag afsluit.

Rust en kracht 💪

Deze retreat biedt de perfecte combinatie van ontspanning en uitdaging. Je leert hoe je stress kunt verminderen, meer energie krijgt en je immuunsysteem kunt versterken. De serene natuur van Friesland helpt je om volledig in het moment te zijn en jezelf beter te leren kennen.

🌟 Wat kun je verwachten?

De dag begint met een introductie in ademhalingstechnieken. Vervolgens ervaar je onder begeleiding de koude blootstelling en ontdek je hoe je lichaam hierop reageert. Tussendoor is er ruimte voor rust en reflectie, zodat je alles rustig kunt verwerken. Je zult de kracht van zowel lichaam als geest ervaren en jezelf op een dieper niveau leren kennen.

Praktische informatie ❄️

Van: Zaterdag 16 november 2024 om 10:00 uur
Tot: Zaterdag 16 november 2024 om 17:00 uur
Groepsgrootte: Maximaal 30 personen
Prijs: €155,-

Inschrijven voor de wachtlijst

Wil je deelnemen aan deze bijzondere retreat? Schrijf je dan in voor de wachtlijst, en wij houden je op de hoogte zodra er een plek beschikbaar is. Dit is je kans om de Wim Hof Methode op een veilige en laagdrempelige manier te ervaren.

Kracht en groei 🌿

Tijdens deze retreat krijg je de kans om diepgaand met jezelf in contact te komen. De combinatie van ademhaling, kou en mindfulness zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal groeit. Deze dag helpt je om je dagelijkse leven met meer kracht en zelfvertrouwen tegemoet te treden.

Doe mee met de Wim Hof ééndaagse retreat en ontdek de verborgen kracht in jezelf. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Friesland voor een onvergetelijke ervaring vol groei en transformatie. 🌊❄️

Wanneer:
16 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 155,00 (Volwassenen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Eéndaagse Wim Hof Retreat Friesland
Pean

Pean 1
8494NB Nes-Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten