Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Van Friese bodem: van product tot gerecht

In de serie 'van Friese bodem' neemt Hilly Lautenbach je mee langs de meest bijzondere food-spots van Fryslân. Van begin tot eind volgt ze het proces van bijvoorbeeld streekproducten uit de Waddenkust of graan en meel van de molen.

De afleveringen - vanaf deze zomer te bekijken

Meer inspiratie - voor jou

over hilly

Mijn leven draait om mijn passie voor voeding en gezondheid. Als kind was ik al gefascineerd door voeding. Ik groeide op op een boerderij in Fryslân, wat voor mij als een speeltuin was. Vanaf jonge leeftijd leerde ik de weg die voedsel aflegt voordat het op ons bord komt. Van jongs af aan ging ik met mijn ouders mee om verse kaas, groenten en vlees te halen voor onze boerderijwinkel. Zo leerde ik precies waar ons eten vandaan kwam. Mijn passie voor voedsel is me dus met de paplepel ingegoten!

Meer lezen